logo

Privatno sklonište “Moi Hvostiki”

flag

Krasnodar

Privatno sklonište “Moi Hvostiki”

flag

Rusija, Krasnodar

amazon

Pomozite životinjama

Kupujte s nama

aliexpress

Pomozite životinjama

Kupujte s nama

Néhány a menhelyen lakó állatok közül súlyosan sérültek. Ezeknek az állatoknak a menhely élethosszig tartó törődésére van szükségük. Más állatok még reménykednek abban, hogy új otthonra lelnek. A szervezet kategorikusan ellenzi az altatást. Jelenleg a “Khvostiki” képtelen arra, hogy minőségileg fel tudja szerelni a területét- a kutyák faházakban élnek a szabad ég alatt, a macskák pedig menhely háziasszonyának házában. A szervezet azért küzd, hogy élő kép sugárzásával szerezzenek további segítséget emberektől szerte a világon, hogy meséljenek a menhelyről és az állatokról. A menhely háziasszonya az egyetlen ember, aki gondoskodik az állatokról. Ő az, aki kitakarítja a területet, mindent rendben tart, eteti és szocializálja az állatokat. Egy önkéntes mozgalom Krasnodarból, a “Chance for Life” nagyban támogatja a menhelyet. Ők önkéntesek, akik nélkül a menhely nem tudna működni. A mozgalom önkéntesei fejleszteni akarják a “Moi Khvostiki” –t és később más menhelyeket is a Krasnodar régióban. A “Chance for Life” segít az állatok ivartalanításában és hozzájutni az állatok számára szükséges dolgokhoz, és ami a legfontosabb, abban, hogy találjanak számukra új otthont.
A “Moi Khvostiki” szervezet szeretné elérni az európai menhelyek színvonalát és a menhely lakói számára jobb életminőséget biztosítani. Az összes állatot ivartalanítják és rendbe teszik, hogy olyan gyorsan találhassanak új otthont, amilyen gyorsan csak lehet.
Alapítása óta, több mint 1000 kutyának és macskának nyújtott otthont a menhely.
A menhelynek szüksége van az önkéntesek segítségére a sétáltatásban és az ivartalanításban valamint abban, hogy segítsenek az állatok számára új otthont keresni. A menhely teljes egészében jótékony emberek adományától függ. A szervezet szigorú könyvelést végez és nyilvántartják az elköltött összegeket. További video és képanyagot biztosítanak.

Nedavne kupovine

Product E-adresa
1

Suha pseća hrana

Suha mačja hrana

o****r@mail.ru
2

Suha pseća hrana

Suha mačja hrana

o****r@mail.ru

PROIZVODI NUŽNI U SKLONIŠTU

Suha pseća hrana (10kg)

39,99€

Suha mačja hrana (2kg)

11,50€

Kavez za prijenos mačaka (kg)

32,5€

Krevet za ljubimca 80 cm

18,99€

Suha hrana za mačiće (2kg)

12,99€