logo

LIVE

Сакате да им помогнете

на животните?

Неодамнешно купување

1

Конзервирана храна за кучиња

До

flag Tamaz Dog Shelter

Од

t****b@yandex.ru
2

Конзервирана храна за мачиња

До

flag Ulubele

Од

p****h@mail.ru
3

Конзервирана храна за мачки

До

flag Les

Од

r****x@gmail.com
4

Сува храна за мачиња

Конзервирана храна за мачки

Песок за тоалет за мачки

До

flag Otrā māja

Од

i****a@mail.ru
5

Сува храна за мачиња

Сува храна за кученца

Конзервирана храна за мачки

До

flag Otrā māja

Од

r****e@inbox.lv

Мапа со учесниците во проектот

Помогнете ни нам, како ние би им помогнале на бездомните животни

Вашата поддршка е потребна за:

camera

Купување на нова опрема за засолништата

comp

Одржување на веб-сајтот и серверите

people

Привлекување на нови организации кон проектот

БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ ВО РАЗЛИЧНИ ДРЖАВИ

Еквадор

country photo

1 Учесник/ ци

Нигерија

country photo

1 Учесник/ ци

Македонија

country photo

1 Учесник/ ци

Виетнам

country photo

1 Учесник/ ци

Шпанија

country photo

1 Учесник/ ци

Казахстан

country photo

3 Учесник/ ци

Пакистан

country photo

1 Учесник/ ци

Мексико

country photo

2 Учесник/ ци

Малта

country photo

1 Учесник/ ци

САД

country photo

2 Учесник/ ци

Украина

country photo

1 Учесник/ ци

Србија

country photo

1 Учесник/ ци

Јужна Африка

country photo

2 Учесник/ ци

Грузија

country photo

1 Учесник/ ци

Романија

country photo

3 Учесник/ ци

Колумбија

country photo

1 Учесник/ ци

Унгарија

country photo

1 Учесник/ ци

Русија

country photo

1 Учесник/ ци

Костарика

country photo

1 Учесник/ ци

Italy

country photo

1 Учесник/ ци

Хрватска

country photo

1 Учесник/ ци

Естонија

country photo

4 Учесник/ ци

Латвија

country photo

5 Учесник/ ци

Литванија

country photo

6 Учесник/ ци

Купуваjте со нас и помогнете им на животните

4%

од вашето купување ќе отиде директно за бенефитот на некое засолниште или центар за згрижување грижување

cat-food

200 минути

е времето кое го имате за да направите нарачка, со цел парите да отидат до засолни

shop-ali

Како можете да купите храна за животни

korzina

1

Order pet food or any other goods

You order the goods on our website

shop

2

Professional suppliers

We send your order to the supplier in the country of the shelter

car

3

Delivery to the shelter

Supplier delivers the goods to the shelter

shelter

4

Animals are happy!

The shelter sends us the proof of the delivery

note

5

Thank you for the help!

We send the proof to you

Нахрани

Купуваjте со нас и помогнете им на животните

4% - 8.5%

од вашето купување ќе отиде директно за бенефитот на некое засолниште или центар за згрижување грижување

cat-food

1day

е времето кое го имате за да направите нарачка, со цел парите да отидат до засолни

shop-ali

Last news

All news

Што велат за нас

Благодарност до тимот на “Animals Life NET”

Во име на засолништето Otrā māja dzīvniekiem, сакаме да се заблагодариме на креаторите на интернет порталот “Animals Life NET”, за поставување на веб камера во засолништето за животни „Otrā māja“! Ова е многу потребен проект, кој ни помогна да најдеме дом за многу од жителите на засолништето, и кучиња и мачки! Сите оние кои ги гледаат животните или си пронашле пријател во нашето засолниште, кажуваат дека поставените камери претставуваат многу важен напредок за засолништето. Благодарност до  Animals Life NET за тоа што не поддржува! Ви посакуваме успех во се што правите!”

otra_maja_pet_shelter

Biedrība «Otrā māja dzīvniekiem»

За нас

Animals Life NET е единствен глобален проект кој е за поддршка на уличните, бездомни животни. Проектот ги соединува засолништата за животни и организациите за благосостојба низ целиот свет. Секој посетител на страната има можност да ги купи онлајн неопходните производи за засолништата (храна, поводници, и сл.) или да придонесе со собирање на средства за ветеринарни и други услуги. Приклучи се во Animals Life NET проектот! Заедно, ќе го направиме светот подобро место!
Вклучете се во проектот

ДОБИВАЈТЕ ГИ СИТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД НАС!

close

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ НИШТО ОД

ANIMALS LIFE NET НИКОГАШ ПОВЕЌЕ!

Subscribe to our newsletter!

fox_popup