logo

ЗГРИЖУВАЧКИ ДОМ ЗА МАЧИЊА

flag

Рига

banner

Производи кои му се неопходни на засолништето

Large Package 10kg+14l

50,00€

Small Package 400g+6*70g+1pc

10,00€

Medium Package 2kg+5kg+12*70g

25,00€

Песок за тоалет за мачки (14л)

13,39€

Сува храна за мачиња (4kg)

18,99€

Конзервирана храна за мачки (2,4kg)

9,99€

Сува храна за мачки (10kg)

37,99€

Конзервирана храна за мачиња (0,42kg)

4,99€

Конзервирана храна за мачки (1,2kg)

5,99€

Кафез

46,00€

Сталак за гребење за мачки

14,00€

Играчка за мачка

7,60€

Сува храна за мачиња (2kg)

12,99€

Абсорбирачки подлоги (30qty)

9,49€

Песок за тоалет за мачки (7kg)

8,59€

Сува храна за мачки (2kg)

11,50€

Неодамнешно купување

Product Е-маил
1

Конзервирана храна за мачиња

i****3@inbox.lv
2

Small Package

i****a@gmail.com

За засолништето

Пријави грешка !

EMBED

General camera

Овој згрижувачки дом е лоциран во едно од предградијата на Рига, каде еден пар кој ги обожава животните, посвети една од своите соби за жалните мачиња кои ги спасиле од сигурна смрт поради студ. Сопствениците на овој згрижувачки дом се контактирани од луѓе кои спасуваат животни и ако има слободно место, слатките мачиња живеат во згрижувачкиот дом некое време, додека не ги посвои некој. Сопствениците на згрижувачкиот дом исто така

Прочитајте повеќе

Овој згрижувачки дом е лоциран во едно од предградијата на Рига, каде еден пар кој ги обожава животните, посвети една од своите соби за жалните мачиња кои ги спасиле од сигурна смрт поради студ. Сопствениците на овој згрижувачки дом се контактирани од луѓе кои спасуваат животни и ако има слободно место, слатките мачиња живеат во згрижувачкиот дом некое време, додека не ги посвои некој.
Сопствениците на згрижувачкиот дом исто така ги носат мачињата и на ветеринар и плаќаат за сите вакцинации и потребни медицински процедури, како на пример третман на инфекции, кој е потребен за сите мачиња кои се земени од улиците. Токму затоа, потребно е да им се помогне да ваквите посветени волонтери со било што и да им е потребно.
Во згрижувачкиот дом, секогаш се е подготвено за пристигнувањето на нови маќиња- голем кафез, опремен со меко легло, тоалет за мачки, играчки и сад за храна и вода. Обично, мачињата наоѓаат нов дом веднаш, така што, жителите секогаш се менуваат, но и покрај се, тие секогаш се преслатки.
Ако сакате да им помогнете на некои од мачињата со згрижување во домот, контактирајте го згрижувачкиот дом на Фејсбук страна која е за помош на животните и дознајте дали овој дом има место или не.
Овие игриви мачиња се уште се во исчекување за нов сопственик. Ако сакате да ја поддржите иницијативата на волонтерите и да станете дел од судбината на овие мачиња, купете им храна за мачки која може да ја пронајдете подолу на страната или станете нивниот нов „родител“!

Сокриј

ЗГРИЖУВАЧКИ ДОМ ЗА МАЧИЊА

flag

Латвија, Рига

ДОБИВАЈТЕ ГИ СИТЕ НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД НАС!

close

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ НИШТО ОД

ANIMALS LIFE NET НИКОГАШ ПОВЕЌЕ!

Subscribe to our newsletter!

fox_popup