logo

Adăpostul "Uitsig Animal Rescue Centre"

flag

Cape Town

ALTE CAMERE VIDEO DIN ACEST ADĂPOST

cameras

Adăpostul "Uitsig Animal Rescue Centre"

flag

Africa de Sud, Cape Town

Ajută proiectul Animalslife.NET

Alegeți suma unei plăți unice sau abonați-vă:

in fiecare luna

o singura data

€1

€5

€10

€20

€25

€50

€100

amazon

Ajutati animalele

Cumparati cu noi

emag

Ajutati animalele

Cumparati cu noi

aliexpress

Ajutati animalele

Cumparati cu noi

Centrul pentru Salvare a Animalelor Uitsig este o organizaţie pro-viaţă înfiinţată în 2009, lângă Oraşul Melkbosstrand din Africa de Sud.
La ora actuală centrul este un cămin pentru mai mult de 600 de animale domestice precum câini, pisici, cai, porci, iepuri, diferite păsări şi chiar și pentru o capră. Majoritatea acestor animale sunt salvate din comunităţile nevoiaşe sau din regiunile sărace ale ţării, acolo unde neglijarea și abuzul se întâmplă zilnic. Centrul pentru Salvare a Animalelor Uitsig lucrează din greu pentru a oferi animalelor un colţ de rai în care să fie în siguranţă și pentru a le ajuta să îşi găsească un cămin nou, Permanent.
Pe lângă acţiunile zilnice de salvare, îngrijire și reabilitare, angajaţii adăpostului se străduiesc să adreseze problema animalelor fără adăpost la o scară mai largă, prin educaţie și prin programe de sterilizare realizate chiar de acest centru sau în colaborare cu diferite organizaţii pentru bunăstarea animalelor. Centrul și aceste organizaţii au un țel comun, acela de a reduce numărul animalelor domestice nedorite din zonă și de a încuraja voluntariatul, dar și de a educa oamenii în privinţa îngrijirii corespunzătoare, a importanței sterilizării și a tratării cu omenie animalelor.
Centrul pentru Salvare a Animalelor Uitsig s-a mutat recent într-o fermă nouă și este în plin proces de reconstruire a centrului. Din nefericire, din cauza lipsei de fonduri, adăpostul are încă de construit 90% din ţarcurile animalelor. Centrul nu primeşte nicio finanţare guvernamentală, bazându-se în întregime pe strângerile de fonduri și pe sprijinul public.

Achiziție recentă

Produse necesare adăpostului

Mâncare uscată pentru câini (10kg)

Dog food for adult dogs highly nutritious salmon and rice for a healthy diet, with beneficial vitamins and minerals

39,99€

Mâncare uscată pentru căței (15 kg)

Dry food for puppies. Made with 70% meat, fish and other fresh ingredients. Natural nutrients aid healthy development. Wheat & gluten-free.

39,00€

Mâncare la conservă pentru câini (4,8kg)

Premium quality wet dog food which provides natural, additive-free nutrition for your dog; naturally rich in protein and nutrients, preserved in the tasty cooking stock, easy to digest.

11,70€