logo

Што претставува Animals Life NET?

dog&woman

ПОМОШ ЗА ЖИВОТНИТЕ

Вистинска можност да им помогнете на бездомните животни насекаде во светот и да ги видите резултатите од вашата помош во живо преку видео пренос

dogs

Пренос во живо

Место каде што можете навистина да видите што всушност се случува во засолништата за животни и стационарите

cats

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПОДДРШКА

Вистинска можност да им помогнете на бездомните животни насекаде во светот и да ги видите резултатите од вашата помош во живо преку видео пренос

dogy

ПОСВОЈУВАЊЕ ЖИВОТНИ

Веб страна, каде можете да си го одберете вашиот иден миленик онлајн, додека го гледате преносот во живо на Animals life NET

dog&nout

Здружение за помош на милениците

Веб страна, која е направена за луѓето кои сакаат да го сменат животот на бездомните животни на подобро

Што можете да најдете на Animalslife.NET?

cats

Пренос во живо

Пренос во живо од засолништата за животни и стационарите

food

ХРАНА ЗА МИЛЕНИЦИ И ДРУГИ ПОТРЕБНИ ПРОДУКТИ

Можност да купите храна за миленици или други продукти кои се потребни на засолништето во моментот

people

ВОЛОНТИРАЊЕ

Можност за волонтирање во засолништата и посвојување на миленици од нив

mail

КОНТАКТ

Контакт информации од различни организации за спасување на животните од целиот свет

Можности на проектот