logo

види и се хранат

flag

Латвија

Пренос во живо x1

play

Засолниште "LABAS MAJAS"

flag

Литванија

Пренос во живо x1

play

Засолниште “BEGLOBIS”

flag

Русија

Пренос во живо x1

play

Центар за рехабилитација на животни „Добриј Дом“

flag

Норвешка

Пренос во живо x1

play

Norwegian Society for Protection of Animals "Sør-Trøndelag"

flag

Естонија

Пренос во живо x2

play

ЗАСОЛНИШТЕ "PESALEIDJA"

Мапа со учесниците во проектот

Last news

All news

Што велат за нас

Благодарност до тимот на “Animals Life NET”

Во име на засолништето Otrā māja dzīvniekiem, сакаме да се заблагодариме на креаторите на интернет порталот “Animals Life NET”, за поставување на веб камера во засолништето за животни „Otrā māja“! Ова е многу потребен проект, кој ни помогна да најдеме дом за многу од жителите на засолништето, и кучиња и мачки! Сите оние кои ги гледаат животните или си пронашле пријател во нашето засолниште, кажуваат дека поставените камери претставуваат многу важен напредок за засолништето. Благодарност до  Animals Life NET за тоа што не поддржува! Ви посакуваме успех во се што правите!”

otra_maja_pet_shelter

Biedrība «Otrā māja dzīvniekiem»

За нас

Animals Life NET е единствен глобален проект кој е за поддршка на уличните, бездомни животни. Проектот ги соединува засолништата за животни и организациите за благосостојба низ целиот свет. Секој посетител на страната има можност да ги купи онлајн неопходните производи за засолништата (храна, поводници, и сл.) или да придонесе со собирање на средства за ветеринарни и други услуги. Приклучи се во Animals Life NET проектот! Заедно, ќе го направиме светот подобро место!
Вклучете се во проектот
lpb