logo

"El Gatio" засолниште

flag

Богота

Останати камери во засолништето

cameras

"El Gatio" засолниште

flag

Колумбија, Богота

Помогнете го проектот

Изберете го износот на еднократна исплата или се претплатите:

секој месец

еднаш

€1

€5

€10

€20

€25

€50

€100

amazon

Помогнете им на животните

Купувајте со нас

helpus

We need your help

Fund our project

Неодамнешно купување

Product Е-маил
1

Сува храна за мачки

o****r@mail.ru
2

Сува храна за мачки

o****r@mail.ru

Производи кои му се неопходни на засолништето

Песок за тоалет за мачки (14л)

100% natural cat litter with plant-based hygiene pearls that act as a natural odour blocker. Forms extra compact clumps, traps bad odours and bacteria, and absorbs up to 80% its own volume in liquid.

13,39€

Конзервирана храна за мачки (2,4kg)

9,99€

Сува храна за мачки (10kg)

37,99€

Конзервирана храна за мачки (1,2kg)

5,99€

Сува храна за мачки (2kg)

11,50€